Fotók: Bözsi néni prímán ellátja Sacikát

Akt.:
Fotók: Bözsi néni prímán ellátja Sacikát
4 gyermek, 8 unoka és 5 dédunoka – ennyivel rendelkezik jelenleg Erzsébet királynő. A fotók alapján nagyszerűen ellátja dédszülői feladatait, szorgosan táplálja a legifjabb csemetét, hogy anyuci és apuci egy kicsit pihenni tudjon.

A cumisüveg melegítése és a pelenkacsere nem egészen királynői feladat, de persze egy kis PR mindig jól jön, még a királyi családnak is. Bözsi mama kedden beugrott a Kensington Palotába, hogy 20 mennyei percet tölthessen a legújabb dédunokájával. Miután Vilmos herceg és felesége Katalin üdvözölték, a 89 éves királynő felajánlotta, hogy segít nekik egy kicsit.

Bözsi mama ellenőrzi, hogy a tej hőmérséklete hercegnőhöz méltó-e. De mi a francnak kell egyszerre 10 teli cumisüveg?!??!!

The Queen was captured on camera testing Charlotte’s bottle of milk on the back of her hand

Bözsi mama felkészül az etetésre.

The Queen, who is now a great-grandmother five times over, appeared to have lost none of her touch when she popped into Kensington Palace on Tuesday afternoon to spend 20 minutes with Princess Charlotte

Bözsi néni elfáradt, inkább átadta a csemetét anyucinak.

Kate, meanwhile, looked picture perfect as ever thanks to her on-call hairdresser and those Middleton genes

A 20 percbe még egy gyors pelenkázás is belefért (reméljük ezt még az etetés előtt csinálta, mert ha nem, annak hercegnői hányás lett a vége).

Her Majesty rolled up her sleeves and showed the Duke and Duchess exactly how to change a nappy

Még egy vicces fotó, aztán vége is látogatásnak.

You may not be too surprised to learn that these intimate snaps of the Queen’s first meeting with her great-granddaughter were actually captured by Alison Jackson, renowned for her spoof images using lookalikes