Sport

2018.11.02. 12:51

Érmekkel érkeztek haza a karatékák

Debrecen, Nagyvárad - Nagyváradon rendezték meg a 17. Bihor Open nemzetközi karatebajnokságot.

Debrecen, Nagyvárad - Nagyváradon rendezték meg a 17. Bihor Open nemzetközi karatebajnokságot.

Az októberi megmérettetésre Ukrajnából, Szerbiából, Romániából és Magyarországról érkeztek versenyzők. A hajdúságiakat 8 shotokan karate versenyző képviselte egyéni WKF kata versenyszámokban: a 3. Dan Őri Krisztián edzette Hajdú Bushido Karate SE versenyzői közül Őri Panna Krisztina és Őri József Béla második, Bessenyei Máté és Dobos Tifani harmadik, míg Lossos Balázs hatodik helyen végzett. Az East Fighters SE részről Erdei Tünde egy első, Horváth Evelin egy ötödik, illetve Erdősi Dóra egy hatodik helyet szerzett, edzőjük Pápista István 1. Danos mester.

Elvárásokon felül

A régió legjelentősebb WKF karate versenyén a józsai Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában működő Hajdú Bushido Karate SE az elvárásokon felül teljesített, ez köszönhető az egyesületben folyó karate szakmai munkának, melyet az SKS-SKDUN Hungary szövetség válogatott edzői, Tímár Zoltán 5. Dan és Ferencz Tibor 5. Dan mentorálnak, illetve a Bushidóban folyó kondicionáló-atlétika tréningeknek, melyet Simonyi Ferenc kézilabdaedző (Józsai SZTSE) irányításával végeznek a versenyzők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!