Helyi közélet

2012.12.31. 11:43

Még jó pár csattanós sztori van a „kezükben”

Debrecen - 2013 folyamán egészen biztosan lesz a Csattanóhoz hasonló olvasói pályázat a Naplóban, hiszen a vicces történetek megírására sarkalló decemberi felhívásunkra félszáznyi pályázat érkezett.

Debrecen - 2013 folyamán egészen biztosan lesz a Csattanóhoz hasonló olvasói pályázat a Naplóban, hiszen a vicces történetek megírására sarkalló decemberi felhívásunkra félszáznyi pályázat érkezett. Az első, a második és a harmadik helyezést elért olvasóinknak – Orosz Csabának, dr. Pfliegler Györgynek és dr. Takács Évának – hétfőn adtuk át nyereményüket, tíz, nyolc, illetve hét üveg pezsgőt.

A nyerteseknek a szerkesztőségben a Hajdú-bihari Napló főszerkesztő-helyettese, Kovács Zsolt gratulált, s elmondta: a lapban korábban futott már efféle pályázat, elég a Karácsonyi történetekre vagy Az én tanáromra gondolni. – A Csattanó esetében a lehető legkevesebb megkötést szerettük volna tenni, pont azért, hogy minél többen megírhassák a velük megesett mulatságos történeteket. A december 31-ei Naplóban számban két oldalon közöltük a legjobb, legszínvonalasabb írásokat – említette a kis ünnepségen Kovács Zsolt. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában