Labdarúgás

2022.12.08. 15:00

Raheem Sterling vélhetően visszatér Katarba

Az angol támadó akár Franciaország ellen pályára is léphet.

Forrás: AFP

Egybehangzó brit sajtóhírek szerint pénteken csatlakozik az angol labdarúgó-válogatott keretéhez Raheem Sterling, aki a Szenegál elleni nyolcaddöntő előtt hagyta ott a csapatot, és repült haza Katarból. – írta az m4sport.hu. 

A 28 éves Chelsea-támadó a vasárnapi mérkőzést megelőző órákban került ki a meccskeretből, akkor annyit lehetett tudni, családi okokra hivatkozva utazott haza, utóbb kiderült, fegyveresek betörtek angliai otthonába, miközben élettársa és gyerekei otthon voltak. Szerencsére senkinek nem esett bántódása, de Sterling – Gareth Southgate teljes támogását élvezve – azonnal repülőre szállt, hogy családjával lehessen. 

Hét közben még arról lehetett olvasni, elképzelhető, hogy vissza sem tér Katarba, csütörtökön azonban a BBC és a Sky Sports is arról számolt be, pénteken csatlakozik a kerethez, így a Franciaország elleni, szombati nyolcaddöntőben már bevethető lesz. 

Sterling az Irán és az Egyesült Államok elleni meccsen kezdő volt, előbbin gólt is szerzett, Wales ellen viszont nem lépett pályára a csoportkörben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!