Fiatalokat raboltak ki a Keleti-főcsatornánál

Akt.:
Hajdú-Bihar – Hétfőn 20 óra 30 perc körül tett bejelentést egy balmazújvárosi férfi a rendőrségen arról, hogy fiát és az egyik barátját kirabolták.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a rablás feltételezett elkövetőjét, akit még aznap elfogtak. A 17 éves fiút előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A hajdúnánási lakos beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a Keleti-főcsatorna hídja alatt cigarettát kért a sértettektől, majd pénzt követelt tőlük és veréssel fenyegette meg őket. A nyomozók a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették, és rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján és 1 személyt az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

– police.hu –