Sport

2008.06.19. 12:41

Riise hivatalosan is a Roma játékosa

<p>Hivatalosan is bejelentették, hogy leigazolta az AS Roma együttese a Liverpool norvég játékosát, John Arne Riise-t - tájékoztatott szerda késő este az olasz egyesület. A gólerős balhátvéd július elsejével lesz a Roma játékosa. <BR /></p>

Az előzetes hírekkel ellentétben a Roma valamivel kisebb összeget, 5 millió eurót fizet majd a játékosért, amelyet 2010 januárjáig négy részletben utalnak át az angoloknak. Ezekhez tartoznak még a szokásos bónuszok is, bizonyos számú Bajnokok Ligája és bajnoki részvételért. Riise négy évre írt alá a "farkasokhoz", ezalatt 2,8 millió eurót fog keresni.

Riise 2001 óta volt tagja a Liverpool csapatának, az idei szezonban azonban rendre kimaradt a kezdőből és Rafa Benitez menedzser inkább Fabio Aurelio-t játszatta a balhátvéd posztján. A játékos az elmúlt hét évben UEFA-kupát és Bajnokok Ligáját is nyert a csapattal. A Liverpoolban 347 mérkőzésen szerepelt és 31 gólt rúgott a védő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!