Sport

2013.03.13. 14:23

Megfontoltan kell dönteni

Nyíregyháza - Brekk János is segít a Szpari új edzőjének megtalálásában.

Nyíregyháza - Brekk János is segít a Szpari új edzőjének megtalálásában.Még nincs fehér füst, és most ne a pápaválasztásra gondoljuk. A Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapatánál sincs meg az új vezetőedző.

- Egyelőre még nem tudok nevet mondani, azt csak akkor fogom megtenni, ha már mindenben megegyeztünk a leendő vezetőedzővel - kezdte lapunk érdeklődésére Sipos Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezető igazgatója.

– Voltak önként jelentkezők, másoknál mi érdeklődtünk, vasárnap óta jó pár edzővel beszéltünk személyesen, vagy telefonon. Nem akarunk kapkodni, ennek a döntésnek megalapozottnak kell lennie. Ebben Brekk János szakmai hozzáértésével, ismeretségével segít engem, Révész Bálint tulajdonost, illetve az egész klubot. Brekk János teszi mindezt a tulajdonos, a Spartacus, és a nyíregyházi labdarúgás iránti elkötelezettségéből.

A csapat szerdán délután edzett, a sérült Milan Nikolicsot dr. Nagy Attila csapatorvos megműtötte, így ő biztosan nem játszhat majd Szolnokon. Minczér Tibor csapatkapitány bokája talán rendben lesz, ő egyébként a csapat nevében meghívta Brekk Jánost ma estére, egy búcsúvacsorára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!