HAON Sziréna

2018.04.14. 11:36

Többen kárát látták a pénteki baleseteknek

Hajdú-Bihar - Kidőlt házfalhoz, kamionbalesethez és vízzel elárasztott pincéhez vonultak a tűzoltók pénteken.

Hajdú-Bihar - Kidőlt házfalhoz, kamionbalesethez és vízzel elárasztott pincéhez vonultak a tűzoltók pénteken.

Péntek délelőtt Berettyóújfaluban, az Arany János utcában kidőlt egy lakóépület egyik fala. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet. Az eset során nem sérült meg senki.

Közúti balesethez vonultak a megyeszékhely tűzoltói tegnap kora délután Debrecenben a 48-as főt ötödik kilométerszelvényéhez, ahol két kamion és két személygépkocsi ütközött össze. Az egyik kamion egy villanyoszlopot is kidöntött. A tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. Összesen négy embert érintett a baleset, akik közül egy súlyosan megsérült.

Családi ház pincéjében gyűlt össze a víz Debrecenben, a Fehérgyarmat utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két szivattyúval távolították el a vizet. Anyagi kár nem keletkezett.

Péntek este Hajdúszoboszlón, a József Attila utcában egy autós egy másik járművel való ütközés elkerülése érdekében félrerántotta a kormányt és közlekedési lámpának ütközött. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

Körösnagyharsány és Biharugra között egy személyautó árokba csúszott pénteken késő este. Az autóban három ember utazott, közülük egy idős nő nem tudott önállóan kiszállni a járműből. A helyszínre a komádi önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik az áramtalanítás mellett a mentőszolgálattal közösen kisegítették a nőt az autóból, majd az árokból kihúzták a járművet.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!