HAON Sziréna

2019.01.19. 10:06

Több balesetnél is segítettek a hajdú-bihari tűzoltók

Hajdú-Bihar - Debrecenben egy családi ház szobája gyulladt ki pénteken, két embert vittek kórházba. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Debrecenben egy családi ház szobája gyulladt ki pénteken, két embert vittek kórházba. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze péntek reggel Biharkeresztes közelében, a 42-es számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A kamion vezetője nem sérült meg, a személygépkocsi utasai azonban igen, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Hajdúböszörmény és Hajdúvid között egy személygépkocsi az árokba csúszott péntek délben. A helyszínre a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. Az autó vezetője nem sérült meg.

Kigyulladt egy családi ház egyik szobája késő délután a debreceni Lomnic utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A házban két ember tartózkodott, őket a mentőszolgálat kórházba szállította megfigyelésre.

Késő este Nyírlugos és Szabadságtelep között egy autó az útról lesodródott és felborult. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kapták a riasztást, akik átvizsgálták a járművet és elvégezték a feszültségmentesítést. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


[related-post post_id="4111700"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!