szon-sportoldal

2008.04.21. 10:56

Újra cirógat a reménysugár

<p>Negyedik alkalommal is jobbnak bizonyult a tuzséri futballcsapat a Jászberénynél.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ujra-cirogat-a-remenysugar/cn/szon-news-km_01-20080421-105519">Összesítő. A Tuzsér mutatója a bajnokságban letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Tovább él a remény, bravúros jászberényi győzelmével még bennmaradhat a labdarúgó NB II. Keleti csoportjában a Tuzsér.

Berényi bukások
Négyből négy. Akármikor találkozott a két fél egymással az utóbbi két évben, oda-vissza tuzséri siker lett a vége.

Négyből négy. Tavasszal a Jászberény folytatta lehangoló hazai sorozatát, egymás után negyedszer kapott ki hazai pályán.

Négyből négy. Mármint visszavett a négyből a Tuzsér, ugyanis utóbbi két idegenbeli találkozóján egyaránt ennyi gólt kapott a BKV Előrénél és Kecskeméten, ezúttal viszont sikerült a 3–1-gyel három pontot zsákmányolniuk a Jászságból.
– Noha az első félidőben is partneret voltunk ellenfelünknek, Németh góljával hátrányba kerültünk. Utána viszont egyértelműen átvettük az irányítást – idézte fel a bajnokit Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – Előbb Szilágyi egyenlített, Simon góljával már vezettünk, a kegyelemdöfést pedig Fodor adta meg tizenegyesből. A hazai ultrák a végén átpártoltak hozzánk, bennünket biztattak. Ezzel a győzelemmel felcsillant a reménysugár, de tisztában vagyunk a helyünkkel, megyünk tovább. Flúgos futam vár ránk a következő két hétben: fogadjuk a Ceglédet, utazunk Baktalórántházára, és érkezik hozzánk a Ferencváros. Küzdünk, harcolunk, hogy ez mire lesz elég, kiderül...

Menetrend
A Tuzsér hátralévő mérkőzései:
– Cegléd (otthon), ápr. 26., 17
– Baktalórántháza (idegenben), máj. 1., 17.30
– Ferencváros (o.), máj. 4., 13
– Kazincbarcika (i.), máj. 10., 17.30
– Vecsés (o.), máj. 17., 18
– Vác (i.), máj. 24., 18
– Szolnok (o.), máj. 31., 18

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!