haon-sportoldal

2008.04.17. 13:09

Daniel Chigou újabb duplája

<p>Debrecen - A DVSC-TEVA alakulata szerdán hozta a kötelezőt, magabiztos, 2–0-ás győzelmet aratott a Siófok ellen a Ligakupa elődöntőjének első összecsapásán.</p>

A Loki legjobbja az a Daniel Chigou volt, aki ezen a meccsen debütált a debreceni alakulatban s rögtön két góllal mutatkozott be új csapatában. A kétgólos előny birtokában a debreceni gárda nyugodtan várhatja a jövő szerdai, siófoki visszavágót.

– A mi akaratunk érvényesült a mérkőzésen, voltak helyzeteink, ezekből kettőt sikerült értékesítenünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk. A srácok mindent megtettek, az összjáték talán lehetett volna pontosabb, de azt mondom, összességében jó teljesítmény nyújtott a csapat.

A fiataljaink meghálálták a bizalmat, hogy a döntőbe jutásért is ők játszhattak – értékelte a találkozó Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere a csapat honlapján. A debreceni szakmai team vezetője természetesen kitért az újonnan szerződtetett kameruni csatár teljesítményére is, aki a vasárnapi, NB III-as bajnoki után a Ligakupában is duplázott.

– Nem nagyon ismerjük még, nem sok időt töltött köztünk. Kondicionálisan még fejlődnie kell, de a gólképességét már bizonyította, hiszen két meccsen négyszer talált be, s egy csatárt ez minősít. Ha továbbra is ilyen eredményes, akkor biztos, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak – fogalmazott a tréner.

  • Chigou remek debütálása
  • DVSC-TEVA-Siófok 2008.04.16.
  • DVSC-TEVA–Siófok élőben
  • DVSC-TEVA-Siófok 2008.04.16.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!