Magyarország

2008.03.27. 10:26

Toplistás bűnözőket fogtak el Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy héten belül két toplistás körözött bűnözőt fogtak el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrök. Mindkét alkalommal a Célkörözési Csoport aprólékos információgyűjtését követően a Bevetési Szolgálat Jonatán akció osztálya csapott le a keresett személyekre. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/korozesi-toplista/cn/szon-news-km_01-20080118-012501"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Március 27-én reggel Nyíregyházán, a Kállói úti körforgalomnál fogták el azt a 36 éves férfit, aki ellen három körözés volt érvényben tízmilliós kárértékű csalásokért és kétéves meg nem kezdett börtönbüntetés miatt. A három éve keresett személy ellen jelenleg is több büntetőeljárás folyik. A bűnözőt szállító autót civil ruhás kommandósok állították meg. Az ellenállást tanúsító férfit testi kényszerrel emelték ki a járműből és bilincselték meg.

Múlt héten Nyíregyházán egy szintén egy három elfogatóparanccsal körözött 26 éves férfi csuklóján kattan a bilincs, akinek egy évre kellett volna börtönbe vonulnia, valamint csalás bűntette miatt is keresték. A fiatalember egy éve bujkált barátainál, amikor pénteken egyikük belvárosi lakásából kilépve a rendőrök lecsaptak rá. Ő ellenállás nélkül megadta magát - tudtuk meg Fülöp Gergey sajtóreferenstől.

Kapcsolódó cikkek:

Körözési Toplista
Az Országos Rendőr-főkapitányság összeállította a körözési Top100 listát.

Gyilkosok az új Top 100-as lista élén
Emberölés miatt körözik a rendőrség által összeállított és közzétett új TOP 100-as lista első szereplőjét.

Kevesebb bűncselekmény, javuló közbiztonság Szabolcsban
Az elkövetők közel felét sikerült felderíteni 2007-ben, a közlekedésbiztonsága javult, a balesetek száma szintén csökkent, a bűnügyi fertőzöttség tekintetében tovább javult a megye helyzete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!