És ön hogy karácsonyozott?

És ön hogy karácsonyozott?
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – Bejglievés? Fadíszítés? Szópárbaj a családdal? Nézzük, hogy karácsonyoztak olvasóink!

– Az ünnepen ellátogattunk a nagymamámékhoz, ezt leszámítva viszont nem igazán volt karácsonyi hangulat otthon, ugyanis szinte végig vadászműsorokat néztünk, mert vadász van a családban – válaszolta kérdésünkre Nagy Tilla.


Nagy Tilla Nagy Tilla ©

Varga Attila családi körben, otthon töltötte az ünnepet. Mint mondta, náluk igazi karácsonyi hangulat uralkodott és természetesen karácsonyfát is állítottak.


Varga Attila Varga Attila ©

– Közösen állítottuk fel a karácsonyfát, ami alatt egy új telefont találtam. Ez ugyan nem ért váratlanul, mert számítottam rá, de így is nagyon örültem neki – fogalmazott Asztalos Renátó.


Asztalos Renátó Asztalos Renátó ©

Hostisóczki Csenge ugyancsak mobilt kapott karácsonyra, őt viszont meglepetésként érte az ajándék. Megjegyezte, az ünnepet hagyományosan töltötték, a rokonaiknál vendégeskedtek.


Hostisóczki Csenge Hostisóczki Csenge ©

– A karácsonyt együtt töltötte a család és ez a legfontosabb. Az ünnepen ellátogattunk a Nyíradonyban élő nagyszüleimhez és közösen ünnepeltünk – nyilatkozta lapunknak Jónás Cintia.


Jónás Cintia Jónás Cintia ©

Papp Nikolett otthon, pihenéssel töltötte az ünnepet. Kiemelte, ezt a néhány szabad napot arra próbálták felhasználni, hogy kipihenjék az egész évi fáradtságot.


Papp Nikolett Papp Nikolett ©

HBN|Fotók: Matey István