Erotikus cikkek

2008.05.27. 16:15

5 szexjáték

<p>Üvegezés, vetkőző póker, twister. Ismered ezeket az izzasztó játékokat, ugye? De ha már elmúltál 20, valami vadabbat is kipróbálhatsz!</p>

Most öt játékba kóstolhatsz bele! Ezek aztán megnyitják a kettőtök közti kommunikációt, leginkább a szexről. Aztán ha belefáradtatok a beszédben, jöhet az élvezet! Nadrágot felkötni! Vagy inkább letolni?

1. Kívánságlista

Nincs szükséged másra, mint papírra és tollra. Írjatok fel egy lapra öt cselekvést, és számozzátok be!

Lehetnek ezek hétköznapiak, pl: lábmasszázs, vagy kicsit erotikusabb, pl: orális szex. Valaki mondjon egy számot, és hajtások végre a másik listáján az elhangzott szám alatt szereplőcselekvést. Akár egyszerre is csinálhatjátok!

2. Mersz vagy felelsz?

Ha ezt még nem játszottátok, sok meglepetésre számíthatsz! Itt csakis fantáziára, és egészséges szexuális étvágyra lesz szükséged! Tegyél fel bármilyen kérdést, ami izgat.

Ha a kérdést nem szeretnéd megválaszolni, el kell végezned egy kijelölt feladatot. Hogy ez mi lesz, az csakis rajtatok múlik! Ha még jobban fel akarod dobni, játsszátok mondjuk vacsora közben!

3. 7 perc pokol

Attól hogy nem vagy már tinédzser, még kihasználhatjátok a sötét, zárt szekrényeket. Egyikőtök bújjon be, és vegyen fel valami szexit. Vagy mondjuk, vetkőzzön le. Amikor kilép, neked bekötött szemmel meg kell őt találnod, és végigcsókolni a testét, hogy kitaláld, mit visel. A 7 perc után tuti nem bírtok magatokkal!

4. Felnőtt üvegezés

Nem kell lemondanod az izgalmakról. Szerezz be egy üveg bort. Miután elfogyasztottátok, és a hangulat is pezseg, tedd középre, és rajzolj köré egy jó nagy kört.

Ezt oszd 6 egyenlő részre, amikbe írj szexi feladatokat. Olyat, amit nők és férfiak is teljesíthetnek. Pl.: francia csók, sztriptíz, csokimasszázs. Fel is vehetitek, hogy unalmas estéiteket legyen mivel felpörgetni!

5. Szexi Twister

Emlékszel még? Jobb láb a zöldön, bal kéz a piroson, és a végére azt sem tudod hol áll a fejed! Nos, a szabályok nem változtak. Mindössze annyi a különbség, hogy meztelenül csináljátok! Akár a kámaszutrát is végig próbálhatjátok a színes táblán. Irányítsd a partnered egy olyan pózba, ami kedvező lehet neked, és neki is. Majd nyalakodjatok kedvetekre!

Kezdődhet a móka! És milyen jó, hogy nem kell a vereség miatt aggódnod. Ezekben a játékokban ugyanis kizárólag nyertesek léteznek! Jó szórakozást!

Forrás: RTL Bulvár

  • Milyen nőt akarnak a pasik?
  • Nőknek készít pornófilmet Kovi
  • Leslie bájai Leslie 2008.05.09.
  • Vágyak az ágyban!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!