Erotikus cikkek

2008.04.23. 09:23

Férfiak a ciciről

<p>A férfiak tetőtől talpig végignézik a nőt. És valóban, a mellnél megáll egy pillanatra.</p>

De hiszik vagy sem, az, hogy egy pasi mekkora jelentőséget tulajdonít a mellnek, a családi állapotától függ!

Egyre több nő gondol arra, hogy meglepi magát egy implantátummal, hogy örömet szerezzen párjának, vagy épp így szerezzen újat! De biztos, hogy a férfiak is erre vágynak? Most megkérdezzük az ő véleményüket!

A szinglik

Igen, ők azok, akiknek fontos! Ez leginkább akkor derül ki, mikor a barátaival együtt van! El tudod képzelni, mekkora mellre vágyik egy szoba tesztoszteron? Semmi kétség, ez egy íratlan szabály köztük.

Az elkötelezettek

Ők azok, akik akkor esküdtek a hatalmas keblekre, mikor szinglik voltak. Azt mondják, ők nem a mellel, hanem az egész emberrel foglalkoznak! Az a vicces, hogy akkor kezdenek újra érdeklődni iránta, amikor a barátnőjük nem egy kebelcsoda!

A lényeg: ha bandában van a pasi, valahogy fontossá válik a mellméret. De igazából, a lelkük mélyén nem ez a döntő! A szájuk nagy, de ők is tudják mikre és mekkorára vágynak. Ami épp elfér a tenyerükben

Egy komoly kapcsolat nem alapulhat a méreteken! Ha egy férfi szeret egy nőt, méghozzá azért aki, nem kell aggódnia mellei miatt. Ha viszont emiatt tartja fenn a kapcsolatot, akkor az a nő sosem vív ki tiszteletet a szemében. Ez biztos! Egy nő soha nem azért műtteti meg magát, hogy örömet szerezzen egy férfinak. És nem is szabad! Csakis saját maga lehet az indok egy ilyen komoly döntésnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!