Erotikus cikkek

2008.03.17. 15:56

Munka közben is csak szex

<p>Egy átlagos munkanapon 34-szer gondolnak a nők a szexre, azaz minden 14. percben. A kutatás arra is rávilágított, hogy kevesebb szexben van részük, mint amennyit szeretnének.</p>

A nők szexuális kielégültségét vizsgáló kutatás során 1000 nőt kérdeztek meg. A nők közel fele mondta azt, hogy elégedetlen jelenlegi szexuális életével és ezért jár munka közben is a szexen az agyuk.

És bizony nem kósza gondolatoknak tűnnek ezek a fantáziálások, mivel 10 nőből 7 több mint egy órát tölt pajzán képzelgéssel.

A jelenlegi partner mellett a hírességek a legkedveltebb fantázia-partnerek. Őket követik szorosan az idegenek és a korábbi szeretők.

A megkérdezettek 53%-a bevallotta, hogy már belezúgott valakibe a munkahelyén és 36%-uk állítja, hogy viszonyba is bonyolódna az illetővel, legalább egy pásztoróra erejéig, valamelyik eldugott sarokban.

Háromból egy szingli nőnek van olyan partnere, akit bármikor felhívhat egy kis szexért.

Azonban nemcsak munkaidőben időz a szexnél a nők gondolata, szex közben is a nők 40%-a képzel oda valaki mást, és 7%-uk mondta már ki más nevét szex közben.

A kutatást végzőket is meglepték a kapott eredmények.

„Tradicionálisan a férfiakról tartják azt, hogy állandóan a szexre gondolnak, de ez a kutatás most rávilágított arra, hogy a nők is tudják, mit akarnak az ágyban és ugyanolyan szenvedélyesek, ha nem szenvedélyesebbek, mint a férfiak” – mondta Alistair Shrimpton, a kutatás vezetője.
Forrás: NetBulvár

  • Több szexet eredményez a több házimunka
  • Gyógyszertárban vásárolhatnak szexjátékokat
  • Ashlynn, aki nedvesen szereti
  • Kit választanak a bombázó nők?
  • Törvény tiltja az orális szexet!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!