Helyi közélet

2013.11.25. 15:15

Telnek a csokoládé csokiládák

Debrecen - Kizárólag Gombóc Artúr kedvenc csokijait dobták eddig a dobozokba.

Debrecen - Kizárólag Gombóc Artúr kedvenc csokijait dobták eddig a dobozokba.

A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét ... és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon várunk december 11-éig a Napló-székházában (Debrecen, Dósa nádor tér10.), a Kölcsey Központban vagy a Fórumban, hogy megédesítsék vele a rászoruló gyermekek napjait.

A Csokigyűjtő Akció ötlete állami gondozott gyerekek fejében született és a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete (BAGE) segítségével vált egy olyan mozgalommá, amely megmozgatta a Debreceni Kőr Dáma Egyesületet, a kormányhivatal dolgozóit, sportolókat és a ColorPlay színészeit.

Az Üvegtigris című film Csokija Debrecenben járva itt hagyott egy darabot nevéből és csatlakozott az akcióhoz. Puskás Peti a hajdú-bihari állami gondozottak budapesti kirándulásakor találkozott a kampány szervezőivel és lepte meg a gyerekeket egy jó adag „csokipapírba csomagolt boldogsággal.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában