Sport

2012.11.02. 09:56

DVSC-Fórum: Átlépnék saját árnyékukat

Kézilabda - A feljövőben lévő Balaton-parti gárda ellen javítanának a cívisvárosiak pénteken.

Kézilabda - A feljövőben lévő Balaton-parti gárda ellen javítanának a cívisvárosiak pénteken.Fontos és megszerezhető két pontot herdált el a DVSC-Fórum csapata az elmúlt bajnoki fordulóban az Alcoa FKC ellen. Noha a debreceni lányok többször játszhattak előnyben, a rövidzárlatoknak és a sok hibának köszönhetően felhozták a fehérváriakat, akik végül 25–24-re megnyerték a mérkőzést, így a Lokinak maradt a begyűjtött négy egysége, ami hét kör után a 8. pozícióra elég.

Az elvesztett találkozót azonban gyorsan el kell feledni, és a jövőre koncentrálni, hiszen pénteken 18 órától a tavalyi bronzérmes, jelenlegi 9. helyezett Siófok látogat a Hódos Imre Sportcsarnokba. – Hétfőn kielemeztük a Fehérvár elleni meccset, megnéztük, milyen hibákat követtünk el, ezeket próbáljuk javítani – kezdte Slakta Petra, a DVSC-Fórum jobbszélsője. – A múlt heti derbit gyorsan fel kellett dolgoznunk, hiszen pénteken a Siófok jön hozzánk. A vendég együttes utóbbi eredményeiből úgy tűnik, kezd kijönni a gödörből, mi is erre törekszünk. A hét elején, hétfőn és kedden napi két-két edzéssel készültünk, ezek inkább fizikális tréningek voltak, szerdán és csütörtökön is egyszer találkozik a csapat, amikor is a taktikára megyünk rá. Felkészültünk a Siófokból, a kapusukat, Kiss Évát „kell kiiktatnunk”, illetve Andrea Sericre és Erdősi Ildikóra kell még nagyon figyelnünk. Oda kell tennünk magunkat, most nem hagyhatjuk, hogy kicsússzon a kezünkből az irányítás – vélekedett a debreceni kézis, aki vélhetően az egykori lokistával, Bogdanovics Annamáriával is szembekerül az összecsapáson, hisz a válogatott irányító 2011 nyarán Siófokra igazolt.

A pénteken 18 órakor kezdődő DVSC-Fórum-Siófok bajnoki összecsapást a Hajdú Online élőben közvetíti.

Az MK-ba is beszállnak

A DVSC hamarosan bekapcsolódik a Magyar Kupa küzdelemsorozatába is, a Loki a 3. fordulóban lép pályára először az MK-ban. A továbbjutáshoz az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Pénzügyőr-Spartacus csapatát kell legyőzniük Bíró Imre tanítványainak, várhatóan november 30-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!