Helyi közélet

2014.01.20. 16:38

Betört egy garázsba, bíróság elé áll

Derecske - A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást.

Derecske - A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 1-jén 19 óra 40 perckor a Derecskei Rendőrőrsön tett feljelentést egy helyi lakos, mert ismeretlen tettes a családi házának kerítésén átmászott és az udvaron található garázs lakatját lefeszítette, majd onnan élelmiszert tulajdonított el.

A bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést a betörő azonosítása és felkutatása érdekében, amely eredményre vezetett. A járőrök rövid időn belül elfogták és a kapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves M. Kálmánt, aki a nyomozóknak beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse a helyi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában