Ellopják kisfia sírjáról a játékokat, ezért exhumálni szeretné a holttestet egy anya

Akt.:
Ellopják kisfia sírjáról a játékokat, ezért exhumálni szeretné a holttestet egy anya
© Fotó: metro.co.uk
A tolvajok miatt egy másik temetőben helyeznék nyugalomra a gyermeket.

A Derbyshirből származó Tracey Bolton kisfia, Jamie Godrich hathetes korában halt meg, még arra sem volt lehetősége, hogy szülei hazavigyék otthonába. Az édesanya azóta minden nap kilátogat gyermeke sírjához, ahova játékokat helyez el, csakhogy a tolvajok folyamatosan ellopják azokat.

– Teljesen belebetegedtem abba, hogy a tolvajok a gyermekem sírjáról lopnak és eladják a játékokat. Az, hogy dolgokat viszek a kisfiam sírjára az egyetlen dolog amit tehetek érte. Soha nem kapok esélyt arra, hogy lássam felnőni, hogy megünnepeljük a születésnapját vagy, hogy megajándékozzam karácsonykor. A játékok, amiket viszek neki egy kis vigaszt nyújtanak nekünk, viszont azok hetente legalább kétszer eltűnnek a sírról. Nem érdekel, hogy mekkora összegről van szó, ezek a játékok érzelmi támaszt jelentenek – fogalmazott Tracey.

Hozzátette, amikor dönteniük kellett arról, hogy kisfiát lekapcsolják a gépekről és a temetést szervezték azt szerették volna, hogy a gyermek a közelükben nyugodjon, a tolvajok miatt viszont most azt fontolják, hogy exhumálják a holttestet és egy másik temetőben helyezik nyugalomra.

(metro.co.uk)
hirdetés