Életstílus

2019.02.13. 12:04

A koszorú egész évben ajtónk dísze lehet

Debrecen - Változatos anyagokból készíthetünk ajtódíszt, most éppen szív alakút…

Debrecen - Változatos anyagokból készíthetünk ajtódíszt, most éppen szív alakút…

Bár a karácsonyi időszaknak vége, ha tetszik az ajtódísz, nem kell lemondanunk róla. Szezonálissá alakítva lényegében az év bármely szakaszában feldobhatjuk vele lakásunk bejáratát: termések, virágok, csomagolóanyagok, de akár a háztartásban keletkező hulladékok felhasználásával, némi kézügyességgel és sok kreativitással egyedi díszeket készíthetünk – a freshome.com javaslata alapján.

A közelgő Valentin-napra tekintettel akár szív formájúra is alakíthatjuk az ajtónkra kerülő koszorút. Hogy virágból készüljön, nyilvánvaló választás, ha pedig a színe a piros különböző árnyalataiban pompázik, még romantikusabb lesz a hatás. Ha zöld levelekből, indákból, futónövényekből állítjuk össze, egész tavasszal díszítheti otthonunk bejáratát, s rá egy-egy virágot, csokrot, szívet tűzve gyorsan Valentin-napivá aktualizálhatjuk.

Különböző típusú anyagok egymásra rétegeléséből látványos koszorút készíthetünk: szövetmaradványok, zsákvászon, színes szalagok, csillogó vagy fodros anyagok is alkothatnak koszorút.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!