Életstílus

2017.09.19. 08:19

Luxussátrakban laknak a szaunavébé résztvevői

Soesterberg - Hatalmas hamburgerpartival kezdődött a szaunamesterek világbajnoksága, az Aufguss WM, a hollandiai Soesterbergben hétfőn délután.

Soesterberg - Hatalmas hamburgerpartival kezdődött a szaunamesterek világbajnoksága, az Aufguss WM, a hollandiai Soesterbergben hétfőn délután.

A tizenhét ország több mint száz versenyzője először gasztronómiában mérte össze tudását, ám ebben a versenyben nem hirdetett eredményt a zsűri. A cél csupán az volt, hogy az eseményen megismerjék egymást a versenyzők. Erre a közös munka, az egymás megvendégelése adott alkalmat.

A szaunamestereket egyébként a versenynek helyet adó wellnessközpont melletti erdőben egy sátortáborban helyezték el úgy, hogy mindegyik nemzet egy-egy sátrat kapott. Ez a korábbi évek szállodai luxuskörülményeihez képest mindenképpen új. Vélhetően nincs olyan kényelmes, viszont inkább alkalmat ad a kapcsolatok kialakítására.

Fotó: Kovács Péter

Mint arról már korábban írtunk, a magyar szaunamester-válogatott gerincét a debreceniek adják, hiszen egyéniben Szép Boglárka, Végh Tímea és Végh Sándor révén csak cívisvárosiak, párosban pedig egy szombathelyi és egy székesfehérvári kettős mellett Végh Tímea és Szép Boglárka páros mutatja be tudását az alkalomra készült 180 fős szaunában. A versenyek kedden kezdődnek és szombaton érnek véget.

HBN


[related-post post_id="3616056"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!