Életstílus

2017.09.11. 08:21

12 fotós trükk, amivel úgy fest, mint aki most lép a vörös szőnyegre

Mindig magabiztosnak és gyönyörűnek szeretnénk tűnni a fényképeken, de ez nem mindig sikerül, ha nem a megfelelő pózt választjuk. Elárulunk néhány trükköt, amelyekkel tökéletesek lesznek az önről készített képek. 

Mindig magabiztosnak és gyönyörűnek szeretnénk tűnni a fényképeken, de ez nem mindig sikerül, ha nem a megfelelő pózt választjuk. Elárulunk néhány trükköt, amelyekkel tökéletesek lesznek az önről készített képek. 

Az egyik legkönnyebb, de leghatásosabb póz. Tegye csípőre a kezeit, de az egyiket kissé lejjebb a másiknál. Ez a helyzet nagyobbnak mutatja a távolságot a karjai és a teste között, amellyel a dereka és a karjai vékonyabbnak tűnnek.

Ez a beállás elsőre nagyon egyszerűnek tűnik. Az egyik karját tartsa a teste mellett. Nézzen a kamerába és közben kissé forduljon a szabad karja felé.

Ha van ön mögött egy kerítés, egy pad, vagy egy asztal, egyszerűen támaszkodjon háttal arra a karjaival. Ügyeljen arra, hogy a vállait ne emelje túl magasra, különben el fog tűnni a nyaka.

Nem kötelező mindig tenni valamit a karjaival, tökéletes képet készíthetnek önről, ha a kezeit az egyik lábára helyezi. Fontos azonban, hogy a lábai ugyanabba az irányba nézzenek, mint a kezei.

Támaszkodjon a könyökeire és fényképezzék az egyik oldaláról. Ez a póz kiemeli a test kontúrjait és kiemeli a karjait.

Gyakran a legegyszerűbb pózok a legsikeresebbek. A testsúlyát helyezze az egyik oldalára, közben pedig kissé hajlítsa meg a testét úgy, hogy S alakot formáljon.

Portréfotóhoz tökéletes helyzet. Egy sima felületen könyékből támassza meg a karjait, miközben a fejét kissé emelje meg.

Kissé hajoljon egy faágon, de ne tolja rá a teljes testsúlyát. Ez a póz tökéletes porté fotóhoz.

Ha nem tudja, mihez kezdjen a karjaival, ne aggódjon. Egyszerűen tegye a háta mögé, vagy a nadrágja zsebébe. Arra ügyeljen, hogy a zsebében szabadok legyenek a kezei.

A legegyszerűbb póz a portréhoz. Ebből a szögből fotózva vékonyabbnak fog tűnni. Nézzen a fényképezőgép felé és kissé emelje meg az állát.

A kezeit helyezze a falra és gyengéden dőljön azokra, arra viszont figyeljen, hogy a kezei ne takarják az arcát.

Ez a póz egyenesíti a vállait, meghosszabbítja a nyakát és ami ezeknél is fontosabb, magabiztosságot sugároz.


[related-post post_id="3432790"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!