Életstílus

2017.05.21. 15:47

9 világsztár, aki meglepő módszert választott, hogy rövid időn belül megszabaduljon a kilóktól

Azt gondolnánk, hogy a hírességek kevésbé különböznek az átlagos embertől, de olykor vannak meglepő húzásaik. A fogyókúrájuk például nem túl megszokott módon zajlik.

Azt gondolnánk, hogy a hírességek kevésbé különböznek az átlagos embertől, de olykor vannak meglepő húzásaik. A fogyókúrájuk például nem túl megszokott módon zajlik.

Natalie Portman

Egy balett-táncoson nem lehet súlyfelesleg, Natalie ezért rengeteget fogyott, hogy eljátszhasson egy szerepet a Fekete Hattyú című filmben. Az általa megformált karakterhez hasonlóan pedig a következőket ette: egy fél grapefruit, sárgarépa és egy kevés mandula.

Beyoncé

Az énekesnő 6,7 kilót dobott le a Dreamgirls kedvéért, mindössze két hét alatt. Ez idő alatt semmi mást nem fogyasztott, csak vizet citromlével és juharsziruppal, olykor friss zöldségekkel. Beyoncé később azt mondta, még egyszer nem vállalná ezt a diétát.

Matthew McConaughey

A színész 18 kilótól szabadult meg négy hónap alatt. A fogyókúra pedig fehérjéből és rengeteg folyadékból állt, ugyanakkor a világsztár azt mondta, hogy lelkileg jobban megviselte a diéta, mint testileg.

Reese Witherspoon

Reese bébiételek fogyasztásával érte el karcsúságát. A titok abban rejlik, hogy a pépes ételt könnyű megemészteni és nem fogyaszt belőle túl nagy mennyiséget, mert kevés van az üvegben.

Anne Hathaway

A Nyomorultakban egy haldokló munkást alakított, ezért napi 500 kalóriát vitt be a szervezetébe. Az étrendje pedig zabpehelyből, humuszból és retekből állt.

Christina Aguilera

Az énekesnő minden nap fogyaszt valami ropogósat, puhát, hideget és meleget, de fontos kritérium, hogy az ételeknek ugyanolyan színűeknek kell lenniük. Az énekesnő testét elnézve, nehéz kételkedni a diéta hatékonyságában.

Christian Bale

A gépész című film kedvéért a színész 27 kilót fogyott négy hónap alatt. A menüje pedig nem másból állt, mint napi egy tonhalkonzerv és egy alma, amelynek a tápértéke összesen 300 kalória. Bale, hogy ne érezze az éhséget, rengeteg vizet fogyasztott.

Madonna

Az énekesnő főz, de nem eszik, csak vízalapú sós levest. Minden bizonnyal nem ezen él, de ha le kell adnia a felesleget, akkor ezzel próbálkozik.

Nicole Kidman

Nicole Kidman a szülése után vetette be a négy tojás diétát, amely szerint egy főtt tojást eszik reggelire, egyet ebédre, kettőt pedig vacsorára. Ez a fajta táplálkozás eléggé egészségtelen, de a színésznő azt állította, hogy többet fogyott, mint várta.


A sztárok is küzdenek súlyproblémákkal és bizony az ő életüket is megnehezíti a fogyókúra. A következő embereknek viszont sikerült leadniuk a felesleget.

Nem titok, hogy a testsúlyunk mekkora hatással van az életünkre. A következő emberek szembe mertek szállni a kilókkal, és nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!