Életstílus

2016.10.19. 08:30

A 8 legrosszabb hely, ahova elrejtjük a pénzünket

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Számos oka lehet annak, ha valaki nem a bankba teszi a pénzét, hanem otthon rejti el. Viszont nem biztos, hogy a legjobb helyeken tárolják a bankókat. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Számos oka lehet annak, ha valaki nem a bankba teszi a pénzét, hanem otthon rejti el. Viszont nem biztos, hogy a legjobb helyeken tárolják a bankókat. 

A kertben

Három okból sem a legbölcsebb dolog a hátsó kertben elásni a vagyonunkat: megláthatja a szomszéd, mialatt elássa a pénzét, ha a házi kedvence szeret ásni, könnyedén előkaparhatja, az eső nem igazán tesz jót a pénznek.

A matrac alá

Klasszikus megoldás a matrac alá rejteni a pénzt, de ne gondolja, hogy ez jó ötlet, még ha azon is alszik. Ha nincs otthon, a tolvajok ezt a helyet csekkolják le először.

Bevásárló szatyrokba

Ha a tolvajoknak nem is jut eszükbe, hogy itt keressék, valamiben el kell vinni a zsákmányt. És mi lehet számukra kellemesebb meglepetés, mint egy pénzzel teli szatyor?

Régi pénztárcába vagy táskába

Soha ne tegye a pénzét a már nem használt tárcájába vagy táskájába.

Szennyestartóba

Azt gondolja, hogy jó ötlet a pénzét a koszos ruhák közé tenni, mert senki nem nyúlna közé? Téved. A tolvajok előszeretettel áttúrják a szennyest, hátha rábukkannak valami értékre.

Kép, vagy fotó mögé

Egy újabb klasszikus. A tolvajok figyelmét nem kerülik el a képek.

Nem rögzített széfek

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, ha a tolvajok felkapják és távoznak azzal.

Fiókok és szekrények

Sem a fiókok, sem pedig a szekrények nem jelentenek jó megoldást a pénz elrejtésének, a tolvajok ugyanis ezeket nézik meg legelőször, amint belépnek a házba.


Könnyű pénzkereseti lehetőségnek tűnt, de később valószínűleg megbánták. Legalábbis többségük.

 

 

Amikor fizetés előtt lecsekkolja a bankszámláját és csak néhány ezer forintot talál azon, a pénztárcájában pedig már csak az apró csörög azon gondolkodik, hova tűnt a pénze. Van egy pár ötletünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!