Életstílus

2016.09.24. 20:13

Kipróbálná, milyen lehet Spongyabobnál élni? Most megteheti!

Az igazi rajongók beköltözhetnek a világhírű szivacs otthonába.

Az igazi rajongók beköltözhetnek a világhírű szivacs otthonába.Ki él ananászházban a tengerfenéken? Hát persze, hogy Spongyabob. A rajongók pedig kipróbálhatják, milyen is a világhírű szivacs otthonában az élet, persze nem a víz alatt. A Dominikai Köztársaságban ugyanis megépítettek egy olyan szállodát, amely pontos mása a Spongyabobénak, így éjszakánként mintegy 3800 dollárért bárki élvezheti a bikinifenéki életérzést 1500 négyzetméteren.


Gondoljon bele, hogy belép egy kávézóba Hollandiában, majd Belgiumban jön ki onnan. A legvarázslatosabb helyek, amelyek két ország közt léteznek.

A felgyorsult klímaváltozás jelei hazánkban is érezhetők már, erről ad ízelítőt H. Szabó Sándor képösszeállítása az elmúlt időszakról.

Kétféle ember létezik. Az egyik, aki mindenben a rosszat látja és lehúz, a másik pedig aki a leglehetetlenebb szituációban is megtalálja a jót és segít.

Melyik a legnagyobb emberi szerv? A legnagyobb bolygó a naprendszerben? És melyik a legnagyobb ragadozó? Mindegyik kérdésre kiderül a válasz.

Az evolúció fejlődéséről sokat vitatkoznak a tudósok. Egyesek szerint az emberiség folyamatosan a fejlődés útján mozog, mások szerint pedig belépett a stagnálás időszakába. Az illusztrátorok szatirikus rajzokon jelenítik meg a saját képzeletüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!