Életstílus

2016.09.04. 16:34

5 mód, amivel elkerülheti a mindannyiunkat érintő kellemetlen helyzeteket

Mindenki került már olyan szituációba, amiben kényelmetlenül érezte magát. Ezen próbálunk segíteni.

Mindenki került már olyan szituációba, amiben kényelmetlenül érezte magát. Ezen próbálunk segíteni.Bevásárlókosár használata, ha nincs érméje

Apró nélkül indult vásárolni, de nem akar kuncsorogni azért, hogy valaki felváltsa a pénzét? Sokan kerültünk már ilyen szituációba, viszont van rá megoldás, mindössze egy kulcsra van szüksége. Fordítsa meg, és helyezze az érme helyére.

Autónyitás, ha bentmaradt a kulcs

Ez a megoldás csak a régebbi autóknál működik. Amire szüksége van, az mindössze egy hétköznapi cipőfűző. Kössön egy hurkot a cipőfűző végére, majd az ajtó résén juttassa be a madzagot és irányítsa a megfelelő helyre, majd egyszerűen húzza meg azt.

A fagyott ajtó nyitása

Nem tudja elfordítani a kulcsot a zárban a hideg miatt? Egyszerűen melegítse fel azt egy öngyűjtóval.

Gyors liftezés

Siet és nem akarja, hogy minden emeleten megálljon a lift? Tudunk egy trükköt, de ne használja túl gyakran. Amikor beszáll a liftbe és kiválasztotta a megfelelő emeletet, az ujját tartsa az ajtók zárva gombon.

A gázolaj minőségének ellenőrzése

Egy fehér papírra csepegtessen néhány csepp gázolajat, majd fújja addig, amíg meg nem szárad. Ha az zsíros, vagy a folt több színű, akkor az üzemanyag minősége nem megfelelő, a sötét gyűrűk pedig a kátrány jelenlétét jelezhetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!