Életstílus

2016.05.14. 13:55

5 dolog, amit soha nem kellene csinálnia szex előtt

A szex szenvedélyes és remélhetőleg, elképesztő. Viszont van néhány dolog, amit saját, és párunk érdekünkben jobb, ha nem teszünk.

A szex szenvedélyes és remélhetőleg, elképesztő. Viszont van néhány dolog, amit saját, és párunk érdekünkben jobb, ha nem teszünk.

1. Ne pisiljen szex előtt

Azok a nők, akiknek már volt húgyúti fertőzésük, tudják miről van szó. Ugyanis a pisilés során baktériumok távoznak a szervezetből, viszont ha utána rögtön az ágyba ugrunk, annak égető fertőzés lehet a vége. Érdemesebb tehát az aktust követően üríteni. David Kaufman new york-i urológus kiemelte, hogy a húgyúti fertőzések elsőszámú oka a szex előtti pisilés.

2. Ne vegye be az allergia elleni gyógyszert

Az allergiások nem fognak örülni ennek, de az antihisztamint tartalmazó készítmények úgy segítenek csökkenteni az allergiás reakciókat, hogy mérséklik az orrnyálkahártyában és a szemben a fokozott nedvességtermelést. Viszont ezzel együtt a nemi szervekre is hatással vannak és a vaginát is szárazon tartja.

3. Ne igyon sok alkoholt

Az alkohol és a szex nem járnak kéz a kézben, hiába oldódnak könnyebben a gátlások. A nők több ital elfogyasztása után kevésbé lesznek képesek nedvesedni, a férfiaknak pedig erekciós problémái adódhatnak a túlzott italozást követően.

4. A megfelelő méretű óvszert válassza

Ha túlságosan nagy méretű kondomot választottak, akkor félő, hogy az aktus közben lecsúszik a hímvesszőről. Szóval jobb, ha mindenki tisztában van az adottságaival és a megfelelő méretet vásárolja az üzletben.

5. Ne borotválja magát

Mindenki selymesen sima bőrre vágyik, de ne kezdje el borotválni magát közvetlenül szex előtt, mivel olyan apró sérüléseket okozhat magának, amin keresztül könnyedén elkaphat különböző fertőzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!