Esküvő

2020.07.21. 08:50

Boldogító igen, varázslatos környezetben

Csodás helyszíneken, exkluzív körülmények között fogadhatnak örök hűséget egymásnak a jegyes párok az Erdőspuszta Club Hotel kapuin belül.

Fotó: Kiss Annamarie

Egyeseknek az együtt eltöltött percek megkoronázását, másoknak a közös úton való első lépéseket jelenti egy házasság megköttetése. Az azonban vitán felül áll: a mesés szertartásról, és az azt követő lakodalomról évekig fantáziálnak a párok, hiszen a menyasszonyok számára ez a nap tökéletes kell, hogy legyen. Az Erdőspuszta Club Hotel impozáns helyszínei a legszebb álmokat is valóra válthatják, a fenyőerdő közepén, egy tó mellett mondhatja ki a boldogító igent egymásnak az ifjú pár.

Minden eshetőségre gondoltak

Szűk körű, meghitt esküvőtől a hajnalig tartó lakodalmakig mindenre felkészültek a hotel munkatársai. Tíz-tizenöttől akár kétszáznyolcvan fő befogadására is alkalmas termekkel rendelkezik a létesítmény. Az Erdőspuszta Club Hotel részét képezi két borozó: a Fenyves Borozó maximum negyven főnek tud otthont adni a lakodalom erejéig, az Arbo borozó pedig maximum nyolcvan főnek. Ezen felül a Hotel rendelkezik kettő darab földszinti teremmel, ahol szintén ünnepelhetnek az arra vágyók, a Zöld Ház maximum ötven fő, a Fenyves Rendezvényterem pedig kétszáznyolcvan fő befogadására alkalmas. Árajánlatkéréskor – amennyiben a pár feltünteti a meghívott vendégek létszámát – a hotel munkatársai azonnal kiválasztják a rendelkezésre álló helyiségek közül az adott létszámhoz legmegfelelőbbet. Az alapárhoz tartozik a főasztal mögötti háttér dekoráció elkészítése is, saját dekorációs kellékekkel (székszoknya, szalvéták, masnik) dolgozva. Tapasztalt szakmai hátterének köszönhetően a hotel a teljes esküvő megszervezését is el tudja látni, illetve amennyiben a pár külsős dekorálót bíz meg, a hotel munkatársai rugalmasan dolgoznak össze az előzetesen egyeztetett forgatókönyv szerint külsős személyekkel is.

A legnagyobb kibérelhető helyiség, a Fenyves Rendezvényterem beépített projektorral, saját fény- és hangtechnikával ellátott. Öt méter átmérőjű vetítésre alkalmas vászon, illetve az egyedi, huszonöt négyzetméteres színpad mögött egy LED-fal várja a házasodni vágyókat. A zenekarok munkáját megkönnyítve – akik szintén a terem hangtechnikájával dolgozhatnak – a hotel saját technikussal rendelkezik, aki az esküvőt megelőzően egyeztet a zenei előadókkal.

Vendégvárás és vacsora

Vendégvárásból két elérhető opció létezik: az általános, pogácsával és egyéb sós süteménnyel fémjelzett vendégváró falatok, illetve a sültekkel, salátákkal kiegészült prémium verzió. A vacsora szintén kétféleképpen kérhető: egy hagyományos esküvői vacsora, illetve annak exkluzív megfelelője, ahol éjfélkor grillterasz is a menü részét képezi. A vacsorák ételeit az esküvői pár választja, egy leves, egy meleg előétel, négyféle húsétel, kettő húsmentes étel, háromféle köret, savanyúság, desszert és éjféli menü is a választék részét képezi, melyeket javarészt saját alapanyagból készítenek el a hotel munkatársai. A körültekintő személyzetnek köszönhetően a laktóz-, gluténérzékeny, illetve egyéb ételallergiával rendelkező vendégeknek külön tányér szervizen történik a felszolgálás. Az italok vagy már vendégvárástól kezdve, vagy a terembe érkezéstől számítva biztosítottak, korlátlan fogyasztással. Lakodalmak során az Erdőspuszta Club Hotel felszolgálói a vendégek gondtalan szórakozása érdekében az asztaloknál szolgálják fel az italokat.

Mesés helyszín, szertartással

Az erdő közepén, a csodálatos tó partján, lélegzetelállító környezetben kültéri szertartás is tartható, miután hivatalosan bejelentett szertartáshelyszínként az anyakönyvvezetők a hotel területén is összeadhatják a hitveseket. Amíg a tó egyik partján a vendégvárás, a másikon a szertartás kap helyet. Az esküvői vacsora után a lakodalom akár reggel öt óráig is tarthat, és szállásfoglalásra is van lehetőség. A szobákat a násznép tagjai kedvezménnyel foglalhatják le, a friss házasok pedig a hotel jóvoltából egy ajándék lakosztályban időzhetnek. Pénteken Junior lakosztályt, szombati esküvő alkalmával pedig Nászutas lakosztályt kapnak, ahol jakuzzi, infra szauna és baldachinos körágy várja őket. Kreatív fotózásra is van lehetőség: az esküvő előtt díjmentesen, a hotel teljes területén készíthet képeket az ifjú pár, igény szerint pedig egy óra erejéig a hotel hintóját is ajándékba kapják.

További információ:

Képgaléria

 

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!