Életmód

2019.02.03. 08:38

A próbálkozások előbb-utóbb eredményt hoznak

Debrecen - Azoknak való ez a fajta ismerkedés, akiknek interneten nehezebben megy – vélekedik Kovács Balázs.

Debrecen - Azoknak való ez a fajta ismerkedés, akiknek interneten nehezebben megy – vélekedik Kovács Balázs.

A világhálón számtalan igaz történetet olvashatunk beteljesült szerelmekről vagy éppen kínos randikról. Ha a véleményekre hagyatkoznánk, akkor örökre egy helyben toporognánk, hiszen mindaddig nem tudhatjuk, hogy számunkra mi az ideális, amíg ki nem próbáltuk benne magunkat. Kovács Balázs harminchét éves, megkísérelte már az internetes társkeresést, de nem igazán tetszett neki ez a fajta ismerkedés. A személyes találkozások híve, nem szereti a hetekig elnyúló üzenetváltásokat, úgy véli, hogy minden akkor dől el, amikor élőben látja az illetőt. Éppen ezért nem állnak tőle távol a társkereső rendezvények, többet is kipróbált már, és vannak pozitív tapasztalatai is.

Társasjátékrandi

– A vakrandin kívül léteznek egyéb ismerkedési lehetőségek, részt vehetünk borkóstoló randikon, ahol egy pohár finom ital mellett ismerhetjük meg közelebbről egymást. Valamint a játékok kedvelőire is gondolnak a szervezők, ugyanis rátalálhatunk az igazira akár egy társasjátékrandin is. Őszintén szólva mind a háromban volt már részem, ezért a legutóbbi rapid randin már egyáltalán nem feszengtem.

Sokkal jobban tudtam koncentrálni az emberekre, valamint kicsit megvizsgálni őket, hogy mégis milyen szándékkal jöhettek el a vakrandira”

– kezdte.

Segédkérdésekkel

Balázs olyan randevún volt jelen, ahol leginkább a 30-40 év közöttiek domináltak. Egy kávézóban volt meghirdetve a találkozó, külön asztaloknál kellett helyet foglalni, majd várni, hogy a hölgyek hétpercenként váltsák egymást. – Szerintem jó volt a szervezettség, a játékmester hétpercenként csengetett, jelezve, hogy indulhat a következő leánnyal való ismerkedés. Kaptunk segédlapokat, amire beceneveket írhattunk, akit szimpatikusnak találtunk, annak a nevét bekarikáztuk, valamint megjegyzéseket is papírra vethettünk. Ha esetleg elakadt valaki, akkor sem kellett pánikba esnie, hiszen szolgáltak segédkérdésekkel. Annyi problémám akadt, hogy szerintem az asztalok túl közel voltak egymáshoz, így akár hallhattuk a mellettünk lévők beszélgetését.

A lányok teljesen aranyosak voltak, de persze nem egyszerű ennyi idő alatt megismerni valakit, tényleg arra ideális ez a helyzet, hogy eldöntsük: akarunk-e következő találkozást, vagy sem”

– tette hozzá.

Akik kifejezetten szeretik

A harminchét éves fiatalember szerint sokat számít az, hogy ki hova is rakja azt a bizonyos lécet. A szervezők úgy vélik, hogy a lányok magasabbra teszik, de Balázs meglátása az, hogy a fiúknak is ugyanolyan fontos az iskolázottság, kinézet. – Meggyőződésem, hogy azoknak való ez a fajta ismerkedés, akiknek interneten nehezebben megy, vagy nem kedvelik az online beszélgetést. A rapid randik azoknak kedveznek, akik kifejezetten szeretnek személyesen találkozni, és következtetéseket levonni. Nagyon jól éreztem magam, volt egy lány, aki barátságos volt számomra, a jövő héten találkozunk, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta végül Balázs.

NE


[related-post post_id="4123471"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!