Életmód

2018.10.18. 11:01

Debrecen második legédesebb hétvégéje

<strong><strong>Édesszájúnak tartod magad? Már az oviban is Gombóc Artúr volt a kedvenc meseszereplőd? Szívesen megkóstolnál különleges finomságokat? Akkor itt a helyed! </strong>Gyere el október 27-28-án a Debrecen Plazába, hiszen ezen a hétvégén megédesítjük a napodat!</strong>

Édesszájúnak tartod magad? Már az oviban is Gombóc Artúr volt a kedvenc meseszereplőd? Szívesen megkóstolnál különleges finomságokat? Akkor itt a helyed! Gyere el október 27-28-án a Debrecen Plazába, hiszen ezen a hétvégén megédesítjük a napodat!

VI. Debreceni Édességfesztivál és Vásár 2018. október 27-28.

Remek családi kikapcsolódásnak ígérkezik rendezvényünk, ahol a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kiállítóink között kézműves csokoládé manufaktúrák kínálatából válogathatnak a hozzánk látogatók, valamint bon-bonokból sem lesz hiány.

A jól ismert marcipán sem maradhat le a palettáról, valamint az ízletes házi sütemények mellett dióval, mandulával, vagy mogyoróval ízesített grillázsok is lesznek.

A karácsonyra hangolódva mindenkinek eszébe juthat a mennyei mézeskalács illata és egy bögre ízletes meleg tea. Itt nem csak elképzelned kell, meg is kóstolhatod őket!

Ezen kívül különféle szörpöket, mézeket és lekvárokat is találhattok. Cukor és gluténmentes termékekkel is készülünk, hogy az ételérzékeny érdeklődőknek se kelljen lemondaniuk a finom falatokról.

A reform édességek kedvelői zsanna-manna standján találhatnak kedvükre való csemegét, akik különböző aszalványokat és magvakat is árulnak.

A sok édesség mellet sajtkülönlegességekkel is készülünk. Ha inkább a sajtokat részesíted előnyben, ez lesz a kedvenc helyed!

A belépés mindenki számára ingyenes! Gyertek el hozzánk, és kóstoljatok finomabbnál-finomabb falatokat! Várunk benneteket az egész családdal együtt!

- PR cikk -

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!