Elektro Outlet 2008 óta Debrecenben

Akt.:
Elektro Outlet 2008 óta Debrecenben
Az Elektro Outlet hálózat 2007. februárban született, egy komoly, ezen a területen nagy

tapasztalatokkal rendelkező cég hátterével. Az ötlet maga a termékekből, és az ilyen típusú értékesítés iránti óriási keresletből származik.

A debreceni üzlet 2008 óta kínálja termékeit régi és új vásárlóinak. Legelőször a Debrecen Pláza földszintjén (nem összekeverve a mostani Korrekt Outlettel), majd a Tesco áruház üzletsorán folytatta tevékenységét. 2014 márciusától az Auchan áruházban várja vásárlóit.

Magyarországon 7 Üzletben, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk Önöket személyesen, vagy online Webáruházban, ahol válogathat a háztartási-, informatikai-, fotó-, videó- és szórakoztató elektronika széles választékából.

Árukészletünk 19 országból, főként: Angliából, Franciaországból, Hollandiából, Németországból, Svájcból, Ausztriából és Lengyelországból származik.

Mit jelent az elektronika esetében az Outlet kifejezés?

Kínálatunk között megtalálható csomagolási-, szállítási-, esztétikai sérült, tartozék hiányos, kifutó modellek és sérülésmentes termékeink (többek között Bosch és Siemens – Gyári garanciás termékek), melyet jelentős kedvezménnyel, már csökkentett árakon vásárolhatnak meg. Természetesen hálózatunkban is időről időre hirdetünk kiemelt ajánlatokat, de szemben sok elektronikai áruházzal, nálunk minden termék az átlagos piaci ár alatt van, nem csak az akciós periódusban.

Sok esetben nagyobb összeget spórolhatnak meg néhány apró sérülés, esztétikai karc miatt egyetlen egy termék megvásárlása esetén.

A hálózatunk sikere és népszerűsége több helyen keresendő. A nagy választék és kedvezmények mellett, a különleges és egyedi termékek is megtalálhatóak boltjaink kínálatában, amivel olyan speciális igényeket tudunk kielégíteni, mint más hasonló profilú üzletek nem.

A hihetetlenül alacsony árak az Elektro Outlet esetében nem az igényesség rovására megy, hiszen minden üzletünk külső és belső kialakítása, egységes és szép képet mutat. A 300-400 m2 eladóterek biztosítják számunkra és kedves vevőink számára egyaránt, hogy mindenki kényelmesen megtalálja az egyéni igényeinek megfelelőt.

Garancia:

Miben más az Outlet Garancia, mint az összes többi?

Termékeinket speciális vonalkódos rendszerrel tesszük egyedivé.
Termékeinkre 1 év garanciát (jótállást) biztosítunk. Országos lefedettségű, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szervizhálózatunk minőséggel és gyorsasággal, folyamatos alkatrész ellátottsággal, kiemelkedő technikai szervizháttérrel törekszik a felmerülő probléma elhárításában.

Üzleteinkben mód van a garancia idő kiterjesztésére, akár 3, vagy 5 évig.

www.elektrooutlet.eu