EL: négyezer belépő már elkelt a Loki-meccsre

EL: négyezer belépő már elkelt a Loki-meccsre
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Hétfő óta rohamozzák a szurkolók a pénztárakat és az online jegyáruházat: a szurkolók elővételben gondoskodnak a jegyekről a DVSC csütörtöki nemzetközi kupameccsére.

Ezen a héten kedd délig, gyakorlatilag másfél nap alatt 1800 jegyet váltottak a szurkolók a DVSC-TEVA – Skonto Riga Európa Liga visszavágóra. A július 21-én 13 órakor összesített adatok szerint az új szezonra érvényes bérleteket és a jegyeket számítva már meghaladta a négyezret az elővételben elkelt belépők száma. A kánikula hőmérsékletével párhuzamosan növekszik a fociláz, a Loki idegenbeli jó eredménye felcsigázta a szurkolók érdeklődését.

A jegyek és bérletek folyamatosan vásárolhatók a minden nap 10 és 18 óra között nyitva tartó stadionpénztárakban, a Tesco-beli Loki-boltban, valamint a nagyerdeistadion.hu online boltjában. Érdemes igénybe venni a családi és a nyugdíjas és őszi kedvezményt kínáló bérleteket is. A csak erre a meccsre szóló belépők között akad 600 forintos árú is. A pénztárakban stadionkártya nélkül is kaphatóak jegyek.