Egyperces

2016.08.10. 10:22

Fél éven keresztül várt a hotel előtt egy kutya, hogy találkozzon a légiutas-kísérővel

A Németországban élő nő megkereste az állat gazdáját, de az eb megszökött tőle és visszament a szállodához. 

A Németországban élő nő megkereste az állat gazdáját, de az eb megszökött tőle és visszament a szállodához. Olivia Shievers német légiutas-kísérő gyakran utazik Buenos Airesbe. Fél évvel ezelőtt ott találkozott először Rubióval, a kóborló kutyával. A nő megsimogatta a magányos kutyust és adott neki némi ennivalót. A kutya ezt követően mindig annak a hotelnek a bejárata előtt várta Oliviát, ahol találkozott vele.



- Próbáltam megváltoztatni az útvonalamat, mert nem akartam, hogy kövessen a hotelbe, de hiába. Előfordult, hogy egy órát vártam, hogy elmenjen, de nem mozdult az ajtóból. Mindig figyelt és követett - fogalmazott a nő. A légiutas-kísérő egyébként kiderítette, hol él a kutya, hazavitte, de az megszökött és visszament hozzá a szállodához. Ezt követően nagyon a szívéhez nőt, örökbe fogadta az ebet és hazavitte magával Németországban, ahol a másik két kutyája mellett él.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!