Egyperces

2016.05.31. 13:01

Videó: Úgy nevelik a cuki medvét, mintha a saját gyerekük lenne

Moszkva - A medve még a ház körüli munkában is segít az embereknek, akikkel 23 éve él együtt.

Moszkva - A medve még a ház körüli munkában is segít az embereknek, akikkel 23 éve él együtt.Bemutatjuk Stephant, a háziasított medvét, aki Svetlana és Yuriy Panteleenkoval él együtt Moszkvában. A házaspár 3 hónapos korában fogadta örökbe az elárvult bocsot miután vadászok, rendkívül rossz állapotban találtak rá az erdő mélyén. A pár akkor eldöntötte, hogy magukhoz veszik az állatot, aki már 23 éve tölti velük a mindennapjait. A nem mindennapi kedvenc ráadásul a ház körül is segít, például öntözi a növényeket, de tévézni is szeret az emberekkel.


Fotó: boredpanda.com


- Szereti az embereket és teljes mértékben szocializálódott és habár sokan úgy gondolják, hogy agresszív, egyáltalán nem az - fogalmazott Svetlana. Megjegyezte, Stephan még soha nem harapta meg. A medve minden nap 25 kiló halat, tojásokat és zöldségeket eszik, ennek ellenére nincs elhízva, mert focizni is szívesen beáll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!