Egyperces

2015.07.09. 14:19

Oroszlánfóka-puszi csattan az Atlantikában

Gergelyiugornya - Szombaton éjszaka is jöhetnek a különleges hűsölésre vágyók.

Gergelyiugornya - Szombaton éjszaka is jöhetnek a különleges hűsölésre vágyók.

Vadromantikázni egy háromszáz kilós, csendes-óceáni vízi emlőssel enyhén szólva is maradandó élmény, de sem a Kaliforniai-öbölig, sem a legközelebbi óceánig nem kell elzarándokolni emiatt. Sokan próbálgatják a bátrabbak közül Sonny vízibalettjét a Tisza-Szamos torkolatánál, a közismert ugornyai Atlantikában.

A fóka-show során közelebbről lehet megismerkedni a kaliforniai oroszlánfókával, aki még puszikat is szívesen osztogat egy fénykép erejéig, de még jobb, amikor a hátára kapja a bátor vendégeket, s együtt úsznak egy kört. A jelentkezőket a négy órai fóka show után fogadják. Az Atlantika Vízi Vidámpark csúszdái egymást érik a négy és fél hektárnyi területen. A tenger hullámveréseit idézi minden páratlan órában a hullámmedence, a sportolókat strandröplabdapálya, konditerem várja, az idősebbek inkább a termálmedencét választják.

A vízi vidámpark idén nyáron is újdonságokkal és sajátos kedvezményekkel fogadja a vendégeket. Magyarországon egyedülállóan csak itt van lehetőség a showműsorok ingyenes megtekintésére naponta háromszor, 12, 14, és 16 órától.

A gyerekeket délután kettőkor Giepetto bohóc szórakoztatja. Minden csütörtökön családi napot tartanak, ilyenkor a belépőjegy egységesen egész nap 1500 forint, ám az egy méteren aluli gyerekeknek nem kell jegyet váltani.

Már a hét elején érdemes felkerekedni, hiszen a hétfőn jegyet váltók 2500 forintos felnőtt és 2000 forintos gyerek belépőjegy mellé egy új, másnapra szóló ingyenes bónusz napi belépőt kapnak ajándékba! A kedden érkezőknek felnőtt és gyerek jegy vásárlása mellé szintén jár másnapra egy-egy ingyenes belépőjegy. A bónusz jegyek azonban csütörtök-péntek-szombatra és vasárnapra nem érvényesek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!