Egy fiatal tolvaj dúlta fel a polgári házat

Akt.:
Egy fiatal tolvaj dúlta fel a polgári házat
© Fotó: police.hu
Polgár – A polgári rendőrök vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy helyi házba és onnan használati tárgyakat tulajdonított el.


2015. június 10-én 16 óra 15 perc körül egy férfi értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot arról, hogy betörtek a polgári, Aradi utcában található ingatlanába. A tettes feldúlta a házat, és ruhaneműt, zsebórát, mosógépet, televíziót, valamint vasanyagokat lopott el onnan. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható R. Tamás helyi lakost. Kihallgatása során a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését a nyomozóknak. A rendőrök az eltulajdonított vasanyagokat egy helyi MÉH-telepen megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A 18 éves fiatalemberrel szemben a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –

Címkék: , ,