Debrecen hírei

2013.05.28. 14:26

Megcsinálták: győzött a DEAC, mely így osztályozót játszhat

Negyedjére végre meg tudták verni a csömörieket a debreceni futsalosok.

Negyedjére végre meg tudták verni a csömörieket a debreceni futsalosok. Futsal. Óriási tétje volt az alsóházi rájátszás utolsó fordulójának a DEAC szempontjából, hiszen Darányi Antal tanítványai csak úgy végezhettek az osztályozót érő utolsó előtti helyen az NB I-ben, ha megverik a Rubeola csapatát hétfőn este a Hódosban. A cívisvárosiak mit sem törődve a teherrel, magabiztosan, 6–3-ra verték a Csömört. A győzelem értékét növeli, hogy a DEAC legutóbbi három meccsét elveszítette a Pest megyeiekkel szemben.

Már a találkozó elején érezhető volt a hajdúságiak elszántsága, hisz az ötödik percre 2–0-ra vezettek. A vendégek az első húsz percben egyszer sem tudták bevenni a hazaiak kapuját, így maradt az eredménye 2–0. A fordulás után kezdtek éledezni a csömöriek, ám három góljuk kevésnek bizonyult a DEAC hat találatával szemben.

6–3-as győzelmének hála a Debrecen megelőzve a Veszprém csapatát 23 ponttal a tizedik helyen végzett, és osztályozó mérkőzésen harcolhatja ki NB I-es tagsága megtartását.

HBN


A tények

DEAC Futsal Club–Rubeola FC Csömör 6–3 (2–0)

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok. Vezette: L. Tóth Lajos.

DEAC: Bákonyi N. – Angyalos A., Fekete V., Nagy I., Berecz Zs. Csere: Katona G., Ponczok T., Nagy Zs., Kovács I., Varga D., Tar G., Kövér I. Vezetőedző: Darányi Antal.

Csömör: Horváth G. – Vadászi E., Tősér G., Varga Cs., Érsek R. Csere: Fülep N., Simon P., Tvaruska A., Zoufal N., Lakos Zs., Dénes K. Vezetőedző: Takó Csaba.

Gól: Fekete V. (2., 36.), Berecz Zs. (5., 25., 36.), Nagy Zs. (37.), illetve Simon P. (28.), Fülep N. (35.), Érsek R. (36.).

Sárga lap: Fekete V. (28.), Nagy Zs. (38.), illetve Érsek R. (40.).

Az alsóház állása

1. Üllő FC Cső-Montage 37 pont

2. MAFC BME 33 pont

3. Rubeola FC Csömör 26 pont

4. DEAC Futsal Club 23 pont

5. FC Veszprém 21 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!