E-gázszámla a Főgáztól

Budapest – A nemzeti közművek részeként működő Főgáz ingyenes E-gázszámla szolgáltatást biztosít a lakossági fogyasztók számára – közölte a szolgáltató pénteken az MTI-vel.

Az E-gázszámla egyszerűsíti az ügyintézést és kényelmesebbé teszi a számlák kezelését, továbbá a papírmentes szolgáltatás hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és a környezet terhelésének csökkentéséhez is – emelték ki a közleményben.

Az E-gázszámla igénylése után a Főgáz nyomtatott helyett elektronikus számlát készít a fogyasztónak. Internetes elérhetőség mellett az elektronikus számla bárhol, bármikor az ügyfél rendelkezésére áll, elkészültéről a társaság e-mailben értesíti a felhasználót. A rendszer egy évig visszamenőleg tárolja, rendben tartja az összes számlát, amelyeket a fogyasztó az online ügyfélszolgálaton nyomon követhet, és amelyen keresztül lehetőség van az online bankkártyás fizetésre is.

Az online ügyfélszolgálaton keresztül a fogyasztók emellett ingyenesen, a hét minden napján 24 órában tudnak ügyet intézni.

– MTI –