röplabda

2020.01.21. 19:18

Remek teljesítményt nyújtott a DEAC

A női utánpótlás-bajnokságokban hívták fel magukra a figyelmet a hétvégén a Debreceni Egyetem játékosai.

Fotó: deac.hu

Oláh Tibor tanítványai a hétvégi menetelésüket a Diósgyőr ellen kezdték, a miskolciakat 3:0-ra verték. A folytatásban a Pénzügyőr és a Kistext II. legyőzése is összejött, mindkét összecsapást 3:0-s diadallal zártuk.

„A DVTK ellen nagyon felszívták magukat a lányok. A következő két meccsünkön kicsit vontatottabbá vált a játékunk, de ezeket a találkozókat is behúztuk. Hazai környezetben szerepeltünk, a szurkolók támogatásából sokat profitáltunk. Bíztam a három sikerben, bár arra nem számítottam, hogy ennyire magabiztos teljesítményt nyújtunk. Bejutottunk a legjobb tizenkét együttes közé, ám nem elégszünk meg ennyivel. A játékosaim igazi csapatot alkotnak, mindent megtesznek egymásért, és szerencsére nincs vita közöttük” – nyilatkozta Oláh Tibor.

U13-as alakulatunk Kispesten tette le a névjegyét. Koi Attila gárdája a Kispestet nem tudta feltartóztatni, de ezt követően a Gyöngyös, a MÁV Előre és a Miskolci Sportiskola skalpjait is begyűjtötte.

„A második helyen végeztünk a fővárosban. A hazaiakkal vívott meccsünkön a hosszú utazás rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, hiszen ügyesek voltak, és megvalósították az elképzeléseimet. Fiatalabb gyerekeknek is lehetőséget tudtam adni, ami szintén örömteli. A szerváinkkal és a nyitásfogadásokkal nincsenek gondjaink, mezőnyjátékban látok lehetőséget a fejlődésre” – fogalmazott Koi Attila.

Szalayné Sebők Éva U17 női OSB II. osztály B-4:

DVTK-DEAC 0:3

DEAC-Pénzügyőr SE 3:0

Kistext II.-DEAC 0:3

Leány U13 II.o.:

DEAC-Kispest SE-A 0:3

Gyöngyösi Röplabda SE-DEAC 0:3

DEAC-MÁV Előre Röplabda Akadémia 2:1

Miskolci Sportiskola-B-DEAC 0:3

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában