szép volt!

2019.11.12. 13:21

Fazekasos diákok szép eredménye mesemondásban

Szabó Magda emléke és az általa képviselt értékek motiválóak lehetnek a mai kor fiatalsága számára. A Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola is ebben a szellemben készültek a versenyre, melyen nagyon szép elismerésben részesültek – tudatta portálunkkal az intézmény.

November 11-én a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Művészeti tagozata meghirdette a Megyei Mesemondó- és Prózamondó Fesztivált Szabó Magda emlékére Hajdú-Bihar megye művészeti iskoláiban tanuló 10-14 éves tanulók számára. A rendezvénynek a Méliusz Juhász Péter Könyvtár adott helyet. A versenyzők szabadon választott mese, próza, illetve prózai mű részletével indulhattak.

A Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola tanulóit is díjazták. Farkas Réka Veronika 5. a osztályos tanuló arany minősítést és a Méliusz-könyvtár különdíját, Berki Dániel 8. a osztályos tanuló pedig bronz minősítést kapott. Felkészítőjük Mosolygóné Pap Judit tanárnő volt.

Fotó: Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában