Helyi közélet

2014.01.01. 12:46

Forralt bor és trombita

Debrecen - Sok ezren várták önfeledt hangulatban az új esztendőt Debrecenben, a Kossuth téren.

Debrecen - Sok ezren várták önfeledt hangulatban az új esztendőt Debrecenben, a Kossuth téren.

A mostani volt a tizennegyedik alkalom, amikor a debreceniek együtt búcsúztatták az óévet és köszöntötték az új esztendőt a város főterén. Ezúttal az időjárás is kegyes volt a szilveszterezőkhöz, akik közül nem kevesen igazi partyarcként "villantottak" a flaszteren. Feltűntek a tömegben csitri lánykák vörösen villogó ördögszarvacskáikkal, de találkoztunk nagyapával is, aki nyilván csak most és csak a kisunokája kedvéért engedett bohócot csinálni magából a lila parókájában.

A kora estétől hajnalig tartó jó hangulatról az ország egyik legjobb party-zenekara, az Abrakazara gondoskodott, míg a habot a tortán "Debrecen hangjai", a Dolce Dance táncosai, a Légy jó mindhalálig című musical szereplői, valamint Keresztes Ildikó jelentették. Éjfél után ezernyi színes rakéta ragyogott fel a sötét égbolton, miközben egy speciális állványzaton tűzgolyók rajzolták ki a jól ismert B.Ú.É.K! feliratot. Bár a történelmi belvárosban ezúttal is hatalmas volt a tömeg szilveszter éjszakáján, rendkívüli eseményről szerencsére nem számoltak be az ügyeletek.

- HBN-PA -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában