Dögös donorok – „Légy kemény, adj vért!”

A zenekar
A zenekar - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Betonlégy zenekar eljön vért adni, egyúttal hívja rajongóit, zenésztársait, és minden segítő szándékú embert május 17-én a Kölcsey Központba, a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradására.


Együtt jelentkezhetnek véradásra a donorok a debreceni Betonlégy zenekar tagjaival május 17-én 11.00 és 16.00 óra között a Kölcsey Központban (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.), a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének véradásán.Forrás: Youtube


Az együttes a Riadó című dal „lázadó, izzadó” szavait, most kiegészíti a nagyra értékelt „véradó” szóval, és – egyik számukat idézve – azzal az „Angyali kéréssel” fordulnak a rajongókhoz, a debreceni zenésztársakhoz, a rock- és blues-szeretőkhöz, és minden segítő szándékú emberhez, hogy csatlakozzanak példájukhoz, jöjjenek el vért adni. Palincsák László énekes, Mester László gitáros, Szabados Zoltán gitáros, Balázs Antal basszusgitáros és Jenei István dobos szerint mindenki „betonkemény”, akiben benne él a szándék, hogy életet mentsen, és az általuk kezdeményezett akcióra „Légy beton! Adj vért!” szlogennel várják rajongóikat.

– Piros Éva –
hirdetés