Sport

2012.08.24. 16:26

Végre bemutatkozhatnak a Lódarazsak

Lacrosse - A Budapest Blax, és Blackberries jön a cívisvárosba, hogy megmérkőzzenek a Hornets-cel.

Lacrosse - A Budapest Blax, és Blackberries jön a cívisvárosba, hogy megmérkőzzenek a Hornets-cel.Eljött a várva várt pillanat a debreceni Lódarazsak számára – első alkalommal mutathatja meg tudását a hét végén mind a női, mind pedig a férfi csapat. A hölgyek szombaton 15 és 20 óra között fognak majd összecsapni, míg az urak vasárnap is egymásnak feszülnek 11 és 16 óra között. - Ez egy barátságos edzőmeccs lesz a felek között. Mivel a csapathoz nem érkezett vissza minden játékos, ezért valószínű, megkeverjük a két gárdát. Már nagyon vártam ezt a pillanatot, végre megmutathatjuk magunkat és nem is akármilyen ellenféllel szemben – mondta Halász Tamás, a Hornets edzője, és játékosa.

Elbírnak a meleggel

- Nem lesz könnyű találkozó, mert a Blax egy nagyon jó csapat, a játékosaik tapasztaltak. A Hornets lacrosse-osai nagyon motiváltak, erőnlétileg jó állapotban vannak és izgatottan várják, hogy játszanak végre egy új ellenféllel. A kánikula nem okoz majd nagy gondot, mivel egész nyáron nagy melegben edzettünk, de azért valószínű, hogy a pályán szűkítünk és korlátlan lesz az időkérés, hogy tudjuk pihentetni a játékosokat – tudtuk meg Halász Tamástól, aki bokaszalag-sérülése miatt talán a Lódarazsak legnagyobb hiányzója lesz.

A mérkőzéseket a Gázvezeték utcai stadionban tartják, amelyre a belépés díjtalan.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!