PR cikk

2019.07.24. 14:47

Softub masszázsmedence – a legjobb választás

A Softub Amerika kedvenc mobil masszázsmedence gyártója már 1985 óta. A Softub kialakítását valójában az inspirálta, hogy korábban már nemzetközi sikereket értek el prémium minőségű hőszigetelő thermotetők létrehozásával. Ezek teljesen kültéri használatra lettek kifejlesztve, köszönhetően a külső borításuknak, amelyek mindenféle környezethez rendkívül jól alkalmazkodnak.

Ebből a jól működő anyagból inspirálódva a cég tulajdonosa megálmodta, hogy mi lenne, ha ebből a hőszigetelt anyagból masszázsmedencék gyártásába kezdenének, megspékelve a vásárló ízlésének megfelelő huzattal, amit saját maga választhat ki hozzá. Ez meghozta a kívánt hatást, a Softub cég pedig magasan szárnyal és fejlődik napról napra.

Ezekben az esetekben válaszd a Softubot

  • Ha ez lesz az első masszázsmedencéd
  • Ha másodlagos helyen szeretnéd használni, például nyaralóban, erkélyen
  • Ha kis teherbírású erkélyre szeretnéd tenni (a medence súlya maximum 50 kg)
  • Ha helyszűkében vagy és kisméretű medencét keresel
  • Fontos szempontok a vásárlásnál

    Ha ezeket követed, biztos nem nyúlsz mellé:

  • Hány fő fogja használni
  • Mekkora hely szükséges ahhoz, hogy kényelmesen elférjen
  • Hány masszázsfúvókával rendelkezzen
  • Melyik burkolati szín passzol leginkább hozzád, illetve a környezethez ahova kerülni fog
  • Ha kiválasztottuk a megfelelő medencénket, és a házhozszállítás is sikeres volt, akkor nincs más dolgod hátra, mint a beüzemelés. Ezt 3 könnyű lépésben teheted meg, segítségre sem lesz szükség.

    Lássuk a beüzemelés folyamatát

    Első lépésként csomagold ki a terméket, helyezd a megfelelő helyre. Csatlakoztasd a Hydromate-et és a kádat egymáshoz. Töltsd meg a medencét egy kerti slag segítségével. Legutolsó lépésként a hálózati kábelt dugd az aljzatba, és tedd rá a hővédő burkolatot.

    Ne feledkezz meg a víz fertőtlenítéséről és kezeléséről, hogy a víz tisztaságát minél tovább élvezhesd és fenn tudd tartani. A Softub medencék vízkezelő csomagja erre ideális választás, mely minimális klórhasználattal célozza meg a baktériumok lebontását. Ez a csomag a medence méretétől függően körülbelül 3-4 hónapra elegendő vízkezelőszert biztosít.

    A SpaTrendnél dolgozó minden kolléga szeretettel vár bemutatótermükben az ország 3 pontján, ahol lehetőséged van személyesen megtekinteni, kipróbálni és kiválasztani a saját masszázsmedencédet.

    (PR cikk)

    Címkék#alh_haon

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!