Diákok nézhettek bele az ártándi határ mindennapjaiba

Diákok nézhettek bele az ártándi határ mindennapjaiba
© Fotó: police.hu
Ártánd, Biharkeresztes – Diákoknak mutatták meg mindennapjaikat a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2016. június 27-én a berettyóújfalui Bessenyei György Szakközépiskola és a helyi Bocskai István Gimnázium és Szakközépiskola közel 35 diákját fogadták, akik nyári gyakorlatuk keretében látogattak a határra. Ennek kapcsán a fiatalok megismerkedhettek az Ártánd Közúti és Vasúti Határátkelőhely rendjével és a határforgalom ellenőrzésével. A határrendészek bemutatták vendégeiknek a technikai eszközeiket és a határrendészeti kirendeltség mindennapi munkáját.


ar2

Fotó: police.hu


A kirendeltség szeretné, hogy a fiatalok jobban megismerkedhessenek a rendőri munkával és ezáltal támogassa a pályaválasztás előtt álló érdeklődőket a rendészeti pályán történő továbbtanulási szándékukban.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés