Magyarország

2008.06.07. 12:13

A Fidesz felszólítja a kormányt, állítsanak le minden propaganda- és pr-kiadást

<p>A szocialisták újabb 130 millió forintot költöttek propagandára, ennyibe került ugyanis az Új Magyarország című kiadvány, amely tele van hazugságokkal, és amelyben a kormány nem létező eredményeit "sztárolják" - mondta Ágh Péter szombaton.</p>

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint ez a kiadvány is jelzi, hogy az MSZP is már előrehozott választásokra készül, ezért is mocskolódik és hazudozik.

A kiadvány például az oktatási eredményeket sorolja, holott tény, hogy 30 ezer diák kiszorult a felsőoktatásból, de a gazdaságról szóló rész is hallgat arról, hogy míg Magyarország a Fidesz kormány idején éllovas volt Európában, addig az MSZP vezetés alatt sereghatóvá vált - mondta az ellenzéki politikus. Ágh Péter szerint a kiadványra fordított 130 millió forintot másra kellett volna költeni, például a koraszülött ellátásra.

Ágh Péter emlékeztetett: a kormány 6 milliárd forintot költött a vidékfejlesztés kommunikációjára, kezességet vállaltak egy sajtóbirodalom 5,1 milliárd forintos hiteléhez, és a leállított kormányzati negyedre is újabb 3,8 milliárdot fordítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!