Debrecenben pezseg a Traubi

Debrecenben pezseg a Traubi
© Fotó: Matey István
Debrecen – A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság hetedik, utolsó előtti fordulójára kerül sor hétvégén az Aquaticum Strandfürdőben, vagy ahogy még mindig sokan nevezik a Nagyerdei Strandfürdőben.

Szombaton a női és a férfi, míg vasárnap a vegyes párosok játszanak. A szervezők a jelentkezéseket mindkét nap reggel 8 és 9 óra között várják a strandfürdő Klinika felőli főbejáratánál. Kortól és játéktudástól függetlenül mindenki nevezhet, lényeg a jókedv és a játék.

Remélhetőleg a díjazás sok röplabdást csalogat majd a Nagyerdőre, hiszen felsorolni is nehéz az ajándékok számát.

Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő média-támogató jóvoltából.

A mostani fordulóban is minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • A győztes párosok tagjainak minden kategóriában 3 fő részére az Andromeda Travel Kft. díjmentes szállást biztosít Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára.
  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Hajdú-bihari Napló emblémázott ajándéktárgyait is megnyerik a győztesek.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű Traubisodát nyernek. Mivel az utolsó előtti fordulóról van szó, a hétvégi eredmények a végelszámolásnál is fontosak lehetnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség –