Fotók: Magyar szépségek a debreceni Nagyerdőn

Akt.:
Fotók: Magyar szépségek a debreceni Nagyerdőn
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Debreceni lányokért, így Senánszky Flóráért és Varga Regináért is szoríthatott a közönség a Magyarok Világszépe elnevezésű szépségversenyen péntek este a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

A vetélkedésre 17-27 éves magyar származású hölgyek jelentkezhettek (Erdélyből és a Délvidékről is akadt induló) és rajtuk keresztül nagy hangsúlyt fektettek a nemzeti, magyaros népviselet (kalocsai, matyó stb.) népszerűsítésére. A győztes 5000 euróval gazdagodott és a novemberi indiai Miss Intercontinental világversenyen képviselheti hazánkat.

szepseverseny-1

Fotó: Derencsényi István

HBN


Senánszky Flóráért is szoríthatunk
Debrecen - Fásy Ádám 2016-ban indította útjára a „Magyarok Világszépe” elnevezésű versenyét. A világból azon hölgyek jelentkezését várták, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17. életévüket betöltötték, de még nem idősebbek 27 évesnél. Ennek megfelelően a versenyen részt vehet az anyaországon kívül bármely földrészen élő hölgy. A versenyző hölgyeken keresztül nagy hangsúlyt fektetnek a nemzeti, magyaros nép...0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Debrecen.
HAON.HU


hirdetés