Anyák napja

2019.05.05. 14:20

Nem csak a karrierjében tud kiteljesedni

Kocsik-Marossy Virág, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója mindig nagyon várja az anyák napját. Azért is, mert az anyák napja náluk egybeesik a gyerekek, vagyis iker kislányai születésnapjával.

Fotó: Matey István

– A világon a legjobb dolog anyának lenni! Hiszek abban, hogy csodálatos ajándékot kaptam az élettől, hogy anyaként, feleségként és a szakmai karrieremben is kiteljesedhetek. Ez a három dolog összefonódik, így együtt tökéletes számomra. Ha valamelyik hiányozna, már nem érezném teljesnek a képet, ezért tudatosan dolgozom azon, hogy ez az egység, ez a harmónia megmaradjon. Mint minden dolgozó anyában, néha bennem is feltámad a lelkiismeret-furdalás, hogy nem tudok a gyerekekre annyi időt szentelni, amennyit szeretnék. Amikor egy szavalóversenyen hallgatom őket, pityeregve, büszkén, vagy épp átölelnek és mondják, hogy „nagyon szeretlek, anya”, akkor megnyugszom egy kicsit, mert látom, hogy szépen teljesítenek, egyre önállóbban, élik a kis életüket, haladnak előre, boldogok. Ez mindennél fontosabb – fogalmazott Kocsik-Marossy Virág.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!